اخبار و رویدادها: تقدیر از پژوهشگران برتر دانشکده مهندسی مکانیک

تقدیر از پژوهشگران برتر دانشکده مهندسی مکانیک
شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲- ۰۹:۵۲:۲۳

تقدیر از پژوهشگران برتر دانشکده مهندسی مکانیک

در مراسم گراميداشت هفته پژوهش و فناوري دانشگاه صنعتی شاهرود از پژوهشگران برتر اين دانشگاه در محل تالار زنده یاد دکتر پیروز دانشگاه تقدير به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در مراسم گراميداشت هفته پژوهش و فناوري پيش از ظهر روز دوشنبه 13 آذر ماه جاري با حضور هیئت رئیسه دانشگاه از پژوهشگران برتر اين دانشگاه در محل تالار زنده یاد دکتر پیروز دانشگاه تقدير به عمل آمد.

از دانشکده مهندسی مکانیک نیز، آقایان دکتر محمدباقر نظری و دکتر محمد جعفری به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند. همچنین از دکتر محمدحسین احمدی و دکتر اکبر ملکی نیز به عنوان دانشمندان یک درصد برتر جهان تقدیر شد.

دانشکده مهندسی مکانیک افتخارآفرینی همکاران محترم در حوزه پژوهشی را تبریک گرفته و برای این عزیزان سلامتی و موفقیت در ادامه فعالیت ها آرزومند است.