اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود همکاری گسترده با دانشگاه های ازبکستان برای انجام پروژه های مشترک

چهارشنبه ۸ آذر ۱۴۰۲- ۱۰:۲۵:۰۰

در پی ادامه همکاری های بین المللی دانشگاه صنعتی شاهرود دو جلسه آنلاین با دو موسسه تحقیقاتی ازبکستان برای ارائه پیشنهادیه طرح های مشترک به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در بخش بین المللی توافقی با همتایان ازبکستانی صورت دادند که در پی آن دانشگاه ها و موسسات علمی دو کشور می توانند در موضوعاتی نظیر کشاورزی، تغییر اقلیم و تاثیرات آن بر بخش های مختلف با یکدیگر همکاری کرده و پروژه های مشترکی بین دو کشور به امضا برسانند.

به همین منظور در پی ادامه همکاری های بین المللی این دانشگاه دو جلسه آنلاین با دو موسسه تحقیقاتی ازبکستان برای ارائه پیشنهادیه طرح های مشترک در روز یکشنبه 28 آبان ماه جاری در تالار کوثر این دانشگاه به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار گردید.

به نقل از روابط عمومی بنیاد ملی علم ایران ( INSF ) اولین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران ( INSF ) و آژانس توسعه نوآورانه وزارت علوم،آموزش عالی و نوآوری جمهوری ازبکستان با هدف حمایت از ۱۰ طرح پژوهشی مشترک در چهار حوزه علمی منتشر شد و حداقل مدت زمان اجرای طرح پژوهشی در قالب این فراخوان یک سال، و حداکثر مدت زمان اجرا سه سال می‌باشد.

حوزه های اولویت دار

Agriculture (Agriculture and Environment protection Sciences)

Climate Change (Earth Sciences)

Information Technologies (Information and Development of Information and Communication Technologies)