اخبار و رویدادها: نشست صمیمی هیئت رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت

نشست صمیمی هیئت رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت
دوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲- ۰۹:۳۱:۵۰

نشست صمیمی هیئت رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت

نشست صمیمی هیئت رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت، دوشنبه 22آبان ماه در اتاق سمینار دانشکده برگزار شد.

در این نشست جناب آقای دکتر غیاثی، رئیس دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت ضمن خیر مقدم به رئیس محترم دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه گزارشی از وضعیت دانشکده ارائه کردند. ایشان ضمن ارائه آمار دانشجو و اساتید، توسعه رشته‌ها، و جذب و ارتقای اعضای هیأت علمی، برنامه‌های دانشکده را نیز تشریح کردند. در این میان وضعیت خوب جذب دانشجو، تقاضا محور بودن رشته های موجود، و پتانسیل مناسب برای جذب بیشتر دانشجو ازجمله نقاط قوت دانشکده مطرح شد. ایشان همچنین مهمترین نیازهای دانشکده جهت تحقق اهداف و برنامه ها را بیان کردند. در ادامه، اعضای هیأت علمی به طرح مسائل دانشکده و بحث و تبادل نظر با رئیس و اعضای هیأت رئیسه پرداختند و اعضاء هیات رئیسه به تناسب مسئولیت خود درخصوص سوالات و درخواستهای اعضاء هیات علمی توضیحات و پاسخ های لازم را ارائه کردند.