اخبار و رویدادها: دیدار مسئولین و همکاران دانشگاه با خانواده معظم  شهیدوالامقام حسن رجبی

دیدار مسئولین و همکاران دانشگاه با خانواده معظم  شهیدوالامقام حسن رجبی
شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲- ۰۹:۴۲:۳۸

دیدار مسئولین و همکاران دانشگاه با خانواده معظم  شهیدوالامقام حسن رجبی

در ادامه اهداف و سیاست های دانشگاه مبنی بر پاسداشت مقام شامخ شهدا و ایثارگران، از خانواده معظم شهید والامقام حسن رجبی دیدار و گفتگو انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسئولین و همکاران دانشگاه در راستای منویات مقام معظم رهبری در تکریم خانواده معظم شهدا و ادامه اهداف و سیاست های دانشگاه مبنی بر پاسداشت مقام شامخ شهدا و ایثارگران، ظهر روز چهارشنبه 24 آبان ماه جاری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با شهدای جنگ تحمیلی از خانواده معظم شهید والامقام حسن رجبی دیدار و گفتگو کردند.

حجت الاسلام و المسلمین فندرسکی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این دیدار به جایگاه شهدا اشاره نمود و ابراز کرد: هدف از این دیدارها تکریم این بزرگواران و ادای تکلیف نسبت به ایثار و از خودگذشتگی های آنان است.

مادر شهید در این دیدار که به نوعی یادآور زحمات شهیدان در تاریخ انقلاب بود، به بیان خاطراتی از شهید رجبی پرداخت.

در ادامه حاضرین در این دیدار شهادت را رسیدن به سرچشمه نور مطرح نمودند و تاکید داشتند که این عزیزان حق بزرگی بر گردن همه ما دارند و امروز قدردانی از شهيدان و استمرار راه آنها، وظيفه همگانی است.

5d2d3976-c2b7-4833-83b6-0a6b5c92da7dphoto7789811849

photo7789811941

کلمات کلیدی: #دیدار #مسئولین #همکاران #دانشگاه #خانواده معظم  شهید #شهید حسن رجبی #...3