اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم هفتگی هیئت دانشجویی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مراسم هفتگی هیئت دانشجویی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲- ۱۱:۵۱:۰۹

برگزاری مراسم هفتگی هیئت دانشجویی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود

مراسم هفتگی هیئت دانشجویی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود در محل مسجد پیامبراعظم (ص) دانشگاه برگزار شد.

شبه گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم هفتگی هیئت دانشجویی فاطمیون این دانشگاه در روز دوشنبه ۲۲ آبان ماه جاری در محل مسجد پیامبراعظم (ص) دانشگاه برگزار شد.

این مراسم ابتدا با قرائت زیارت عاشورا و تلاوت آیاتی نورانی از قرآن کریم توسط مهدی پورحسینی و متین رحیمی دانشجویان این دانشگاه، آغاز و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید محمدرضا حسینی ادامه یافت.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود، در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه «تربیت زمینه‌ سازی و بستر سازی است نه به زور ...»، گفت: مطالبات ما نسبت به دانشگاه و مدرسه معمولا به صورت آموزش صرف است، در حالی که بحث تربیت و پرورش از جایگاه ارزشمندی برخوردار است. ایشان همچنین بر توجه به امر کتابخوانی تاکید نمود و افزود: یکی از کتاب‌هایی که مورد توجه و استقبال بسیاری قرار گرفته است کتاب سلام بر ابراهیم هادی می‌باشد و مطالعه این کتاب را به دانشجویان توصیه نمود.

در ادامه مراسم، با مداحی و ذکر توسل توسط محمد سلیمانی به امام حسن مجتبی (ع) به پایان رسید.

daste

کلمات کلیدی: #مراسم هفتگی #هیئت دانشجویی #فاطمیون #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3