اخبار و رویدادها: انتصاب مجدد دکتر رضا اندام به عنوان رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود

سه شنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲- ۱۰:۲۰:۲۶

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر رضا اندام به عنوان رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه منصوب شد.

به گزا رش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس این دانشگاه، به استناد بند «10- هـ » ماده «4» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، دکتر رضا اندام به موجب این ابلاغ به مدت دو سال دیگر به عنوان رئیس دانشکده تربیت بدنی منصوب شد تا وظایف و امور محوله را بر اساس آیین نامه مذکور و با هماهنگی معاونین و مدیران محترم ستادی به انجام رساند.

در بخشی از این حکم آمده است:

امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفکری با همکاران محترم آن دانشکده موجبات ارتقای دانشگاه را فراهم نمایید و موفق به تاییدات الهی و منشا خیر و خدمات شایسته باشید.

photo_2023-11-14_08-53-04

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #انتصابات #رئیس #دانشکده #تربیت بدنی...2