اخبار و رویدادها: دومین مدرسه پاییزه روانشناسی دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور دکتر حبشی

دومین مدرسه پاییزه روانشناسی دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور دکتر حبشی
شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۲- ۰۸:۴۷:۵۶

دومین مدرسه پاییزه روانشناسی دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور دکتر حبشی

کانون ایران دخت دانشگاه صنعتی شاهرود در دومین مدرسه پاییزه روانشناسی سه جلسه مشاوره و سخنرانی با موضوعات و محوریت های مختلف با حضور دکتر حبشی مشاور و روانشناس برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، کانون ایران دخت این دانشگاه در دومین مدرسه پاییزه روانشناسی سه جلسه مشاوره و سخنرانی با موضوعات و محوریت های مختلف با حضور دکتر حبشی مشاور و روانشناس در روز چهارشنبه 17 آبان ماه جاری برگزار نمود.

در پرده اول این مدرسه پائیزه به موضوع نشانه های یک رابطه سمی ویژه دانشجویان معارف دانشگاه پرداخته شد و در پرده دوم با حضور کارکنان و اساتید دانشگاه به همراه خانواده ها مبحث خانواده بتنی در محل سالن اجتماعات دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک مورد توجه قرار گرفت.

در بخش پایانی این برنامه آموزشی روانشناسی یک روزه، دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با محوریت ازدواج و تشکیل خانواده با عنوان عشق پلاس در محل تالار شقایق های دانشگاه از سخنرانی و بیان نکات دکتر حبشی بهره مند شدند.

photo7714904431photo7714904453photo7714904502

کلمات کلیدی: #مدرسه پاییزه #روانشناسی #دانشگاه صنعتی شاهرود #دکتر حبشی #...3