اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم هفتگی هیئت دانشجویی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مراسم هفتگی هیئت دانشجویی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۲- ۱۵:۰۴:۱۴

برگزاری مراسم هفتگی هیئت دانشجویی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم هفتگی هیئت دانشجویی فاطمیون این دانشگاه در روز دوشنبه ۱۵ آبان ماه جاری در محل مسجد پیامبراعظم (ص) دانشگاه برگزار شد.

این مراسم ابتدا با قرائت زیارت عاشورا و تلاوت آیات نورانی از سوره مبارکه نمل آغاز و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی، مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان سمنان همراه بود. ایشان در بخشی از سخنان خود با اشاره به موضوع «تغذیه اعتقادی» افزودند:

«الله اکبر»، یعنی فقط خدا بزرگ است. و در مرتبت و اندازه با خدا هیچ چیزی قابل مقایسه نیست.

«أَکْبَرُ مِنْ أَنْ یُوصَف»، مگر چیزی جز خداوند وجود دارد.

وی همچنین در ادامه سخنرانی خود با اشاره به کتاب «خدا بود و دیگر هیچ» برگرفته از یادداشت‌های شهید دکتر چمران در دوره تحصیلات عالیه در آمریکا، افزودند: این کتاب از جمع علم (علم تجربی) و عرفان نوشته شده است.

سپس مراسم، با مداحی کربلایی مهدی مقیمی با توسل به حضرت فاطمه زهرا (س) به پایان رسید.

برای کسب اطلاعات بیشتر از اطلاعیه‌ها و برنامه‌ها، در کانال هیئت دانشجویی فاطمیون در سروش، ایتا، اینستاگرام و تلگرام عضو شوید.

@Fatemiyoun_sut

کلمات کلیدی: #مراسم هفتگی, هیئت دانشجویی فاطمیون 1