اخبار و رویدادها: برگزاری جشنواره ورزشی پاییزه دانشجویان دختر به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی

برگزاری جشنواره ورزشی پاییزه دانشجویان دختر به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی
دوشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۲- ۱۱:۴۵:۳۲

برگزاری جشنواره ورزشی پاییزه دانشجویان دختر به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی

جشنواره ورزشی پاییزه با  شعار "ورزش، سلامت، تقویت روح" و به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی با مشارکت 200  دانشجو با شور و نشاط برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جشنواره ورزشی پاییزه با  شعار "ورزش، سلامت، تقویت روح" و به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و با هدف جهت دهی و غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان دختر، جلب مشارکت و مساعدت دانشگاهیان در اجرای فعالیت های ورزش های همگانی، توسعه و گسترش فرهنگ و ورزش های بومی، محلی و همگانی، افزایش جمعیت دانشجویان تحت پوشش ورزش های همگانی، ایجاد زمینه مساعد جهت رشد و توسعه ابعاد جسمی، ذهنی، عاطفی و اجتماعی دانشجویان از طریق همگانی کردن ورزش در بین آنها، تقویت روحیه شور، نشاط و شادابی و جلوگیری از رخوت و سستی و کاهش عوارض ناشی از فقر حرکتی در بین دانشجویان از روز چهارشنبه 26 مهرماه لغایت سه شنبه 3 آبان ماه 1402 در 7 رشته انفرادی در بخش دانشجویان دختر با شور و نشاط در محل سالن ورزشی حجاب واقع در خوابگاه خواهران برگزار گردید.

در بخش دختران این جشنواره ورزشی پاییزه 200 دانشجو با ا برنامه ریزی دکتر علی حسنی مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه ورزشی و معصومه ناظمی سرپرست فنی و اجرایی جشنواره خواهران و همکاری مسئولین انجمن های ورزشی دانشجویان دختر بر اساس تقویم ارسالی اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم در رشته های داژبال 6 نفره ، آمادگی جسمانی، طنابزنی، ایروبیک ماراتن، شوت فوتسال، شوت بسکتبال و هفت سنگ مهارتی به رقابت با یکدیگر پرداختند.

امید است با برگزاری چنین جشنواره هایی گامی کوچک و موثر در رشد و توسعه ورزش همگانی و ایجاد نشاط و شادابی در بین دانشجویان عزیز برداشته شود.

شوت بسکتبالداژبال 18a5db0e5-18e7-48e0-a83b-50e41bbca0d4_1

هفت سنگ مهارتیطنایزنی سرعتشوت هدفمند فوتسال

کلمات کلیدی: #جشنواره ورزشی پاییزه #دانشجویان #دختر #گرامیداشت #هفته تربیت بدنی #...3