اخبار و رویدادها: برگزاری اولین نشست خبرگی در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری اولین نشست خبرگی در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۲- ۰۹:۴۷:۰۶

برگزاری اولین نشست خبرگی در دانشگاه صنعتی شاهرود

اداره امورفناوری، تجاری سازی و کارآفرینی دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری پارک علم و فناوری استان سمنان در راستای راهکار ها و الگوهای جدید توسعه و بیان تجربیات خبرگان حوزه صنعت و فناوری، اولین نشست خبرگی را برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومی داشگاه صنعتی شاهرود، اداره امورفناوری، تجاری سازی و کارآفرینی این دانشگاه با همکاری پارک علم و فناوری استان سمنان در راستای راهکار ها و الگوهای جدید توسعه و بیان تجربیات خبرگان حوزه صنعت و فناوری، اولین نشست خبرگی را با هدف بهره مندی هر چه بیشتر دانشجویان مستعد و علاقمند، شرکت های دانش بنیان و فناور، صاحبان ایده و استارتاپ ها روز چهارشنبه 10 آبان ماه جاری با حضور دانشجویان علاقمند، اعضای هیئت علمی و صاحبان ایده و کسب و کار در تالار شیخ ابوالحسن خرقانی واقع در ساختمان کتابخانه مرکزی پردیس فناوری برگزار نمود.

این نشست در دو پنل دو ساعته بطول انجامید که پس از شنیدن آیاتی از قران کریم ، مهندس ملکی فر کارآفرین و آینده پژوه در پنل ابتدایی نشست به بیان کارکردهای راهبردی و ویژگی های چشم اندازهای کسب و کار در جامعه کنونی و چگونگی فراگیری ایده در هر کسب و کاری پرداخت و سپس در پنل بعدی نشست به شرح الگو ها و قواعد جدید در حوزه توسعه کسب و کار پرداخته شد.

از نکات قابل توجه این رویداد می توان به این مورد اشاره نمود که این نشست بصورت حضوری و مجازی ارائه گردید و برای علاقمندانی که امکان حضور در نشست را نداشتند بصورت انلاین از طریق سامانه تلویزیون دانشگاه شرکت نمودند.

در پایان برای شرکت کنندگان در این نشست گواهی حضور صادر گردید.

photo7587012978photo7587012979

کلمات کلیدی: #اداره امورفناوری #تجاری سازی و کارآفرینی #نشست خبرگی #نشست خبرگی #...3