اخبار و رویدادها: بازدید مستمر دانش آموزان دبیرستان های نظری جهت آشنایی با رشته ها، محیط و فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه

یکشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۲- ۰۹:۱۵:۱۳

با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی اداره آموزش و پرورش شهرستان شاهرود، برنامه بازدیدی روزهای چهارشنبه از آزمایشگاه های منتخب دانشکده های مختلف ویژه دانش آموزان تدارک دیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی اداره آموزش و پرورش شهرستان شاهرود و به منظور آشنائی دانش آموزان دبیرستان های نظری با رشته های دانشگاهی، محیط و فعالیت های آموزشی و پژوهشی جاری در این دانشگاه، برنامه بازدیدی روزهای چهارشنبه­ از ساعت 10 الی 12  از آزمایشگاه های منتخب دانشکده های مختلف ویژه دانش آموزان از پردیس مرکزی یا پردیس فناوری دانشگاه صنعتی تدارک دیده شد.

در این بازدیدها دانش آموزان با جنبه­­های کاربردی رشته­های مختلف و ظرفیت­های موجود در دانشگاه صنعتی شاهرود از نزدیک آشنا شدند.

20231101_10354220231101_120123

تعدادی از آزمایشگاه­های منتخب:

آزمایشگاه فیزیک پایه 1 (دانشکده فیزیک): در این آزمایشگاه دانشجویان با قوانین و پدیده­های پایه در مکانیک کلاسیک آشنا می­شوند.

آزمایشگاه فیزیک مدرن (دانشکده فیزیک): در این آزمایشگاه دانشجویان با چند پدیده مهم و بنیادی از فیزیک مدرن آشنا می­شوند.

آزمایشگاه شیمی تجزیه (دانشکده شیمی) : در این آزمایشگاه تحقیقاتی – آموزشی مواد شیمیائی از نظر ترکیبات و عناصر تشکیل­دهنده بررسی می­شوند.

آزمایشگاه کانی شناسی (دانشکده علوم زمین): در این آزمایشگاه دانشجویان با انواع مختلفی از کانی­ها و ساختار آنها از نزدیک آشنا می شوند.

آزمایشگاه فسیل شناسی (دانشکده علوم زمین): در این آزمایشگاه دانشجویان با انواعی از فسیل­های دوران­های مختلف زمین­شناسی و نحوه تشکیل آنها آشنا می­شوند.

آزمایشگاه XRD و XRF (دانشکده معدن): در این آزمایشگاه تحقیقاتی ترکیبات معدنی از نظر عناصر تشکیل­دهنده (روش XRF) و ساختار ترکیبات (روش XRD) مورد شناسائی قرار می­گیرند.

کارگاه سازه(دانشکده عمران): در این کارگاه تحقیقاتی – آموزشی مواد و مصالح مختلف از نظر خواص مکانیکی و تحت تاثیر تنش­های مختلف بررسی می­شوند.

کارگاه رباتیک (دانشکده مکانیک): در این کارگاه تحقیقاتی، ربات­های صنعتی و کاربردی با تنوع حرکتی طراحی، ساخته، و آزمایش می شوند.

آزمایشگاه متالوگرافی (دانشکده مهندسی شیمی و مواد): در این آزمایشگاه تحقیقاتی مواد فلزی مختلف از نظر خواص فلزی بررسی می­شوند.

آزمایشکاه شبکه (دانشکده کامپیوتر): در این آزمایشگاه دانشجویان با روش­ها و تجهیزات شبکه­های رایانه­ای آشنا می­شوند.

آزمایشگاه الکترونیک صنعتی ( دانشکده برق): در این آزمایشگاه تحقیقاتی – آموزشی الکترونیک مورد استفاده در قسمت­های مختلف صنایع طراحی، ساخته وآزمایش می­شوند از جمله سیستم­های تولید برق خورشیدی.

آزمایشگاه فیزیولوژی (دانشکده برق): در این آزمایشگاه دانشجویان رشته مهندسی پزشکی با جنبه­ هائی از فیزیولوژی انسانی آشنا می­شوند.

20231101_10444820231101_100355

20231101_10073720231101_095807

20231101_10134820231101_101557

کلمات کلیدی: #بازدید #دانش آموزان #دبیرستان های نظری #آشنایی #رشته #دانشگاه #...3