اخبار و رویدادها: حضور دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود در راهپیمایی یوم الله سیزدهم آبان

حضور دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود در راهپیمایی یوم الله سیزدهم آبان
شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۲- ۱۲:۴۸:۲۹

حضور دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود در راهپیمایی یوم الله سیزدهم آبان

دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود هم گام با سایر اقشار جامعه با حضور در  راهپیمایی ۱۳ آبان انزجار خود را از جنایت‌های آمریکا و اسرائیل اعلام نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود؛ راهپیمایی مراسم بزرگداشت ۱۳ آبان به مناسبت پاسداشت و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر حوادث یوم‌الله سیزدهم آبان، سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز مبارزه با استکبار جهانی، با حضور اقشار مختلف مردم به ویژه دانش آموزان و دانشجویان در شهرستان شاهرود برگزار شد و دانشگاهیان این دانشگاه نیز هم گام با سایر اقشار جامعه با حضور در میدان جمهوری این شهرستان در  این راهپیمایی انزجار خود را از جنایت‌های آمریکا و اسرائیل اعلام نمودند.

یوم الله سیزدهم آبان همواره نمادی از تقابل حق و باطل بوده است؛ یادآور مجاهدت‌های ظلم‌ستیزان مسلمانی است که خشم و نفرت خود را از شیطان بزرگ نشان دادند، این روز سرنوشت‌ساز و تاریخی در صحیفه خاطرات و افتخارات از تاریخ آزادگی رفیع ملت سربلند ایران است.

IMG_0117IMG_0121

IMG_0083IMG_0115

کلمات کلیدی: #حضور #دانشگاهیان #دانشگاه صنعتی شاهرود #راهپیمایی #یوم الله سیزدهم آبان #...3