اخبار و رویدادها: حضور دانشگاه صنعتی شاهرود در بین برترین دانشگاه های جهان در رتبه بندی موضوعی تایمز 2024

شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۲- ۱۲:۰۹:۴۱

در آخرین رتبه بندی موضوعی تایمز 2024؛ دانشگاه صنعتی شاهرود در بین برترین دانشگاه های جهان در سه حوزه " علوم کامپیوتر، مهندسی و علوم فیزیکی" قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در آخرین رتبه بندی موضوعی تایمز 2024 ، این دانشگاه در بین برترین دانشگاه های جهان در سه حوزه " علوم کامپیوتر، مهندسی و علوم فیزیکی" در جایگاه 800-601 جهان قرار گرفته است.

به نقل از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC): از میان 11 حوزه موضوعی که رتبه بندی تایمز اعلام کرده است دانشگاه های ایران توانسته اند در 10 حوزه موضوعی، در بین دانشگاه های برتر جهان قرار گیرند. تعداد 73 دانشگاه جمهوری اسلامی ایران در این رتبه بندی حضور دارند.

جایگاه دانشگاه های ایران در رتبه بندی موضوعی تایمز 2024

دکتر سید احمد فاضل زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: تا پایان برنامه هفتم توسعه تعداد دانشگاه های با رتبه زیر 500 در نظام های معتبر رتبه بندی بین المللی باید به 20 برسد، در این رتبه بندی موضوعی، تعداد 73 دانشگاه جمهوری اسلامی ایران از 185 رشته محل حضور دارند که در 44 رشته محل دانشگاه ها حائز رتبه زیر 500 بوده اند.

رئیس مؤسسه ISC گفت: یکی از رتبه بندی های مهمی که رتبه بندی جهانی تایمز به صورت سالانه انجام می دهد ارزیابی و سنجش دانشگاه ها در حوزه های موضوعی مختلف است، این رتبه‌بندی در 11 حوزه موضوعی کلی که برخی از آنها دارای چندین موضوع فرعی است، دانشگاه های برتر جهان را معرفی می کند.

وی همچنین افزود: شرایط حضور در رتبه بندی موضوعی تایمز تعداد قابل قبولی از انتشارات علمی و اعضای هیات علمی می باشد که برای هر موضوع متفاوت است. رتبه بندی موضوعی تایمز نیز براساس 5 معیار اصلی آموزش (محیط یادگیری)،  محیط پژوهشی ، کیفیت پژوهش ، چشم انداز بین المللی و  صنعت مشابه با رتبه بندی جهانی تایمز انجام می شود،  اما هر کدام از این شاخص ها متناسب با هر حوزه موضوعی وزن دهی می شوند.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، این موفقیت را که حاصل برنامه ریزی و تلاش کلیه فعالین در دانشگاه است را تبریک می گوید.

photo7567020340

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #برترین #دانشگاه های جهان #رتبه بندی موضوعی تایمز 2024 #...3