اخبار و رویدادها: تکریم و معارفه مدير امورمالی دانشگاه صنعتی شاهرود

تکریم و معارفه مدير امورمالی دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۷ آبان ۱۴۰۲- ۰۸:۳۶:۲۹

تکریم و معارفه مدير امورمالی دانشگاه صنعتی شاهرود

طی مراسمی ضمن تقدیر از زحمات آقای مجید عامری درکسوت مدیر امور مالی دانشگاه صنعتی شاهرود، آقای وحید میرزایی به عنوان مدیر مالی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، ظهر روز شنبه 6 آبان ماه جاری طی نشستی با حضور دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه، دکتر محمد علی مولائی معاون اداری و مالی،دکتر محمد عطائی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی،دکتر حسین خسروی معاون دانشجویی،دکتر سعید حسامی پیله رود مشاور و رئیس دفتر ریاست ، روابط عمومی و امور حقوقی، دکتر محمد رستمی مدیر امور اداری و مهندس سهراب میرزایی مدیر برنامه، بودجه، بهره وری و تحول اداری دانشگاه از زحمات آقای مجید عامری  مدیر اسبق امور مالی دانشگاه تقدیر بعمل آمد و آقای وحید میرزایی به عنوان مدیر امور مالی دانشگاه معرفی شد.

photo_2023-10-28_14-33-41

در حکمی که از طرف رئیس دانشگاه، آقای وحید میرزایی به عنوان مدیر امور مالی منصوب شد؛آمده است:

با عنایت به بند «الف» ماده «17» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مصوب جلسه 684 شورای عالی انقلاب فرهنگی و پیشنهاد معاون محترم اداری و مالی و تایید هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه به موجب این ابلاغ به مدت دو سال به عنوان مدیرامور مالی دانشگاه منصوب می شوید تا وظایف و امور محوله را با رعایت قوانین و مقررات و با هماهنگی معاون محترم اداری و مالی به انجام رسانید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفکری با همکاران محترم در حفظ حقوق بیت المال و انجام امور محوله موفق باشید و منشاء خیر و خدمات شایسته واقع گردید.

photo_2023-10-28_14-33-41 (3)photo_2023-10-28_14-33-41 (2)

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #انتصاب #مدیرمالی...2