اخبار و رویدادها: بیانیه روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود در پی جنایات شب گذشته رژیم سفاک صهیونیستی اسرائیل

شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲- ۱۵:۳۲:۲۶

در پی جناییات شب گذشته رژیم سفاک صهیونیستی اسرائیل، روابط عمومی دانشگاه بیانیه ای صادر نمود.

در این بیانیه آمده است:

و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ

«اگر از تو درباره غزه پرسیدند ، بگودر آن جا شهیدی است که شهیدی را حمل میکند و شهیدی از او عکس می گیرد و شهیدی او را بدرقه می کند و شهید بر او نماز می خواند»

اقدام وحشیانه رژیم سفاک صهیونیستی اسرائیل در بمباران بی رحمانه غزه و به خاک و خون کشیدن جمع کثیری از کودکان و زنان مسلمان در این حمله ددمنشانه، قلب هر انسان آزاده و نوع دوست را به درد می آورد. حمایت ها و یا سکوت معنا دار حاکمان کشورهای غربی و عربی در قبال این جنایت جنگی که با هیچ یک از قواعد بین المل سازگار نیست، کمتر از همراهی در این خونریزی آشکار نمی باشد.  رژيم نامشروع و اشغالگر صهيونيستي که در پي عمليات غرور آفرين و حماسي طوفان الاقصي موجوديت خود را در خطر مي‌بيند، با ارتکاب اين نوع جنايت قصد مرعوب کردن رزمندگان مقاومت اسلامي و پوشاندن ضعف وجودي خود را دارد، اما به فضل الهي و با اراده پولادين ملت فلسطين و هوشياري جبهه مقاومت و حمايت آزاديخواهان، مستضعفان و مسلمانان جهان، کارزار کنوني نقطه شروع نابودي اين رژيم منحوس و جعلي و پايان بخش اشغال سرزمين فلسطين خواهد بود.  هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن محکوم نمودن این فاجعه انسانی و نسل کشی آشکار در غزه از همه نهاد های بین المللی و کشورهای مسلمان می خواهد تا با حمایت قاطع از مردم مظلوم غزه و فلسطین و ضمن مداخله بین المللی، از بروز فجایع مشابه پیشگیری نمایند. دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن ابراز تسلیت و هم دردی با مسلمانان غزه و فلسطین آمادگی خود را در حمایت همه جانبه از این امت مظلوم اعلام می دارند.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود