اخبار و رویدادها: بازدید دانشجویان دانشگاه از نخستین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت ماشین آلات پلیمری، تجهیزات و فناوری

سه شنبه ۲ آبان ۱۴۰۲- ۰۹:۴۸:۰۱

دانشجویان ممتاز رشته های مهندسی برق و مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود از نخستین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت ماشین آلات پلیمری، تجهیزات و فناوری بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نخستین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت ماشین آلات پلیمری، تجهیزات و فناوری با همت انجمن صنفی کارفرمایی ماشین سازان و تولیدکنندگان تجهیزات پلیمری 25 مهرماه سال جاری در محل پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران در تهران  با هدف ارتقاء و تبادل دانش روز صنعت ماشین سازی و بیان راهکارهای بومی برگزار گردید.

photo_2023-10-21_09-34-16

photo_2023-10-21_09-34-25

اداره امور فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری هلدینگ بزرگ طب پلاستیک برنامه‌ای را جهت بازدید دانشجویان ممتاز رشته های مهندسی برق و مکانیک را از این نمایشگاه ترتیب داد.

20 نفر از دانشجویان ممتاز رشته های برق و مکانیک همراه با یکی از کارشناسان اداره فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی و اعضای مدرسه کسب و کار طب پلاستیک در این بازدید حضور پیدا کرده و از غرفه های مختلف نمایشگاه بازدید نموده و با جدیدترین  ماشین آلات صنایع پلیمری آشنا شدند.

لازم به ذکر است با توجه به هماهنگی‌های انجام شده بین اداره کارآفرینی دانشگاه و مدرسه کسب و کار طب پس از بازدید دانشجویان از غرفه های نمایشگاه، دانشجویان در برنامه حمایتی مدرسه کسب و کار طب شرکت نمودند.

در این برنامه حمایتی، طی یک تور فناورانه، اعضای مدرسه کسب و کار طب با دانشجویان به مناظره و مباحثه پرداختند و شرایط همکاری و جذب آنها را در مجموعه طب پلاستیک شرح دادند.

photo_2023-10-21_09-34-29photo_2023-10-21_09-34-12

photo_2023-10-21_09-33-51photo_2023-10-21_09-34-33

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #بازدید #دانشجویان #نمایشگاه #بین المللی #صنعت ماشین آلات پلیمری...2