اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه معارفه نودانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده

برگزاری جلسه معارفه نودانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده
یکشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۲- ۱۳:۴۴:۳۱

برگزاری جلسه معارفه نودانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده

جلسه معارفه نودانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده در روز دوشنبه 24 مهرماه برگزار شد

به اطلاع می رساند جلسه معارفه نودانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی مکانیک در روز دوشنبه 24 مهر ماه برگزار شد.

این برنامه، که در طبقه اول دانشکده و در کلاس ها برگزار شد، در سه بخش تدارک دیده شده بود.

• در بخش اول، که به صورت جمعی و به مدت 45 دقیقه برگزار شد، پس از مراسمات ابتدائی و خوشامدگوئی توسط ریاست محترم دانشکده، موارد و آیین­ نامه ­های آموزشی توسط دکتر مهدی زاده، مدیر محترم گروه جامدات و طراحی کاربردی، توضیح داده شدند. سپس توضیحاتی کوتاه توسط دکتر مصطفی نظری درخصوص طرح ­ها و جوایز بنیاد ملی نخبگان ارائه شد.
  • در قسمت دوم برنامه، گروه ­های آموزشی از هم جدا و در 3 کلاس مجزا مستقر شدند. در این بخش، اساتید مختلف به ارائه توضیحات در خصوص تخصص و زمینه ­های کاری خود پرداختند تا دانشجویان با اساتید و موضوعات کاری آن­ ها آشنا شوند.
  • در بخش سوم نیز بازدید از برخی آزمایشگاه ها توسط دانشجویان انجام شد که در این بخش مدیران محترم گروه ­ها و تعدادی از اساتید علاقه مند دانشجویان را همراهی کردند.