اخبار و رویدادها: تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود در حمایت از مردم مظلوم فلسطین

تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود در حمایت از مردم مظلوم فلسطین
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲- ۱۲:۵۸:۴۱

تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود در حمایت از مردم مظلوم فلسطین

جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود، با حضور در میدان امام خمینی (ره)، جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین اشغالی را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جامعه دانشگاهی این دانشگاه روز چهارشنبه 26 مهر ماه جاری با تجمع در میدان امام خمینی (ره) شهرستان شاهرود، جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین اشغالی که شب گذشته با بمباران بیمارستان المعمدانی، دست به جنایت بشری زد را محکوم کردند.

بار دیگر جهانیان شاهد یکی از فجیع‌ترین و دردناک‌ترین اقدامات رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان جنایتکار آن هستند. جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود نیز یک بار دیگر به میدان آمدند تا بازهم همراهی خودشان را با مردم مظلوم فلسطین و مقاومت اسلامی، به رخ جهانیان بکشند.

قطعاً این جنایت وحشیانه و ضد انسانی نباید بی‌پاسخ بماند و انتظار می‌رود که همه آزادگان جهان ضمن محکوم نمودن این فاجعه کم‌سابقه انسانی؛ جوابی تاریخی و در خور داده و درس عبرت فراموش نشدنی به صهیونیست‌ها بدهند.

photo7253308594

photo7253309446

کلمات کلیدی: #تجمع اعتراضی #دانشگاهیان #دانشگاه صنعتی شاهرود حمایت #مردم مظلوم فلسطین #...3