اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم هفتگی هیات دانشجویی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مراسم هفتگی هیات دانشجویی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲- ۱۲:۵۴:۰۷

برگزاری مراسم هفتگی هیات دانشجویی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود

مراسم هفتگی هیات دانشجویی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود در محل مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم هفتگی هیات دانشجویی فاطمیون این دانشگاه در روز دوشنبه 24 مهر ماه جاری در محل مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه برگزار شد.

این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان سمنان همراه بود. ایشان در  بخشی از سخنان خود اشاره نمود: جمهوری اسلامی ایران امروز در برهه‌ای از تاریخ قرار دارد که بالاترین قدرت سخت و نرم تشیع را در طول تاریخ بشریت در روی کره زمین داراست.

وی همچنین تاکید داشت: به دنبال این قدرت دانشجویان و جوانان باید توجه کافی داشته باشند که بلندگوها و بوق‌های رسانه‌ای معاند نا امیدی و یاس را در قلوب آنها ایجاد نکند.

photo7231403214photo7231403382photo7231403064

کلمات کلیدی: #مراسم هفتگی #هیات دانشجویی فاطمیون #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3