اخبار و رویدادها: ارتقاء مرتبه علمی عضو هیات علمی دانشکده علوم زمین دانشگاه صنعتی شاهرود

ارتقاء مرتبه علمی عضو هیات علمی دانشکده علوم زمین دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۲- ۱۱:۱۶:۲۲

ارتقاء مرتبه علمی عضو هیات علمی دانشکده علوم زمین دانشگاه صنعتی شاهرود

هفتاد و نهمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود روز چهارشنبه 19 مهر ماه جاري در محل تالار کوثر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود؛ هفتاد و نهمین جلسه هیات ممیزه این دانشگاه صبح روز چهارشنبه 19 مهر ماه جاری با حضور اعضای هیات ممیزه دانشگاه در محل تالار کوثر برگزار و عضو هیات علمی دانشکده علوم زمین دانشگاه به مرتبه علمی بالاتر ارتقاء یافت.

photo_۲۰۲۳-۱۰-۱۴_۱۱-۱۰-۲۷

در این جلسه پس از بررسی درخواست پایه های دوران بورس، پایه های تشویقی و احتساب دوران سابقه پیمانی تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه؛ مواردی از شیوه نامه اجرایی ایین نامه ارتقا مرتبه اعضای هیات علمی اصلاح شد و همچنین مصوبات كمیسیون های تخصصی هیات ممیزه دانشگاه در خصوص درخواست ارتقای مرتبه تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه بررسی و پس از بررسی مستندات علمی و تبادل نظر، دکتر گیتی فرقانی تهرانی عضو هیات علمی دانشکده علوم زمین دانشگاه از مرتبه استادياري به دانشياري ارتقاء يافت.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #ارتقاء مرتبه علمی #هیأت علمی...3