اخبار و رویدادها: بازدید دانشگاه صنعتی شاهرود از شرکت طب پلاستیک

بازدید دانشگاه صنعتی شاهرود از شرکت طب پلاستیک
چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۲- ۱۱:۱۵:۱۶

بازدید دانشگاه صنعتی شاهرود از شرکت طب پلاستیک

دانشگاه صنعتی شاهرود به ‌منظور ایجاد و گسترش هم فکری و همکاری های پژوهش  و صنعتی، از شرکت طب پلاستیک بازدید نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به ‌منظور ایجاد و گسترش هم فکری و همکاری های پژوهش  و صنعتی، روز یکشنبه 16 مهر ماه جاری با حضور دکتر ایزدی فرد رئیس این دانشگاه، دکتر حسن پور معاون پژوهشی و فناوری، دکتر عطایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر باقری مدیر ارتباط با صنعت، دکتر حیدری مدیر پژوهش و دکتر حسامی مشاور رئیس و مسئول دفتر ریاست و روابط عمومی بازدیدی از شرکت طب پلاستیک به عمل آمد.

طی این بازدید که در راستای همکاری و ارتباط بیشتر دانشگاه و شرکت طب پلاستیک بود، مواردی از جمله اجرای پروژه های تحقیقاتی کاربردی مورد نیاز شرکت، ایجاد فضای کار مناسب جهت کارآموزی وکارورزی دانشجویان، همکاری در ارائه سمینارها، دوره هاو کارگاه ها، پروژه های تحقیقاتی مورد نیاز شرکت و پیگیری تفاهم نامه همکاری که در جهت حل مشکلات و معضلات علمی-تحقیقاتی و نیل به خوداتکائی منعقد شد، مدنظر قرار گرفت.

d77b6c5b-7646-46cc-872b-c4d1068d3831

کلمات کلیدی: #صنعت #پژوهش #طب پلاستیک #دانشگاه #بازدید #تفاهم نامه #...3