اخبار و رویدادها: انتصاب دکتر مصطفی حیدری به عنوان مدیر امور پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب دکتر مصطفی حیدری به عنوان مدیر امور پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۲- ۱۰:۴۶:۳۹

انتصاب دکتر مصطفی حیدری به عنوان مدیر امور پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مصطفی حیدری به عنوان مدیر امور پژوهشی دانشگاه منصوب شد.

به گزا رش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس این دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات دکتر حبیب احمدی در کسوت مدیر امور پژوهشی دانشگاه ، با عنايت به بند «الف» ماده «17» آيين نامه جامع مديريت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري مصوب جلسه 684 شوراي عالي انقلاب فرهنگي و نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربيات ارزنده، دکتر مصطفی حیدری را با حفظ پست سازماني به عنوان مدیر امور پژوهشی  دانشگاه منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است:

امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفکری با همکاران محترم در انجام امور محوله موفق و موید باشید.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #انتصاب #مدیرامورپژوهشی...2