اخبار و رویدادها: انتخاب پژوهشگر برتر دانشکده کشاورزی

انتخاب پژوهشگر برتر دانشکده کشاورزی
چهارشنبه ۵ مهر ۱۴۰۲- ۱۳:۵۴:۳۸

انتخاب پژوهشگر برتر دانشکده کشاورزی

حداکثر زمان تکمیل فرم و ارسال جهت انتخاب پژوهشگر برتر 5 آبان 1402 اعلام شد.

قابل توجه دانشجویان و همکاران هیأت علمی

با درود

احتراماٌ افراد متقاضی انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده (اعم از اعضاء محترم هیات علمی و دانشجویان عزیز) که مطابق مواد 4 تا 6 شیوه نامه انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی شاهرود، شرایط اولیه پژوهشگر برتر را دارند، فرم های پیوست را به طور کامل تکمیل کرده و به دانشکده ارایه دهند.

تذکرات :

1- مطابق با تبصره 5 شیوه نامه، متقاضیان که تاریخ ترفیع آنها قبل از 30 مهرماه هر سال می باشد باید آخرین کمیته منتخب ترفیع آنان تا قبل از 30 مهر ماه امسال تشکیل شده و امتیازات مربوطه ملاک عمل قرار گیرد. در غیر اینصورت از لیست پژوهشگران حذف خواهد شد.

2- حداکثر مهلت برای تکمیل فرم ها توسط متقاضی به دانشکده 5 آبان ماه و حداکثر مهلت ارسال به حوزه پژوهش از طریق دانشکده 10 آبان ماه می باشد؛ به مدارک ارسال شده بعد از 10 آبان ماه ترتیب اثر داده نخواهد شد.