اخبار و رویدادها: انتصاب دکتر حسین قاسم زاده طهرانی به عنوان سرپرست دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۲- ۱۳:۱۲:۴۷

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر حسین قاسم زاده طهرانی به عنوان سرپرست دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه منصوب شد.

به گزا رش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس این دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات دکتر طاهری شهرآئینی در کسوت رئیس دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی ، با عنايت به بند «10-هـ» ماده «4» آيين نامه جامع مديريت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري مصوب جلسه 684 شوراي عالي انقلاب فرهنگي و نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربيات ارزنده، دکتر حسین قاسم زاده طهرانی را با حفظ پست سازماني به عنوان سرپرست دانشکده مهندسی معماری وشهرسازی  دانشگاه منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است:

امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفکری با همکاران محترم آن دانشکده موجبات ارتقای دانشگاه را فراهم نمایید و موفق به تاییدات الهی و منشاء خیر و خدمات شایسته واقع گردید.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #انتصاب #رئیس دانشکده #مهندسی معماری وشهرسازی...2