اخبار و رویدادها: برگزاري دوره‌ آموزشي هوش مصنوعي در علوم كشاورزي ( دانشگاه شهركرد)

برگزاري دوره‌ آموزشي هوش مصنوعي در علوم كشاورزي ( دانشگاه شهركرد)
یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۲- ۱۰:۴۴:۵۵

برگزاري دوره‌ آموزشي هوش مصنوعي در علوم كشاورزي ( دانشگاه شهركرد)

هوش مصنوعی در علوم کشاورزی

احتراما به استحضار می‌رساند مرکز آموزش‌های تخصصی و الکترونیکی دانشگاه شهرکرد در نظر دارد به منظور آشنایی با دانشجویان و علاقمندان به مباحث هوش مصنوعی اقدام به برگزاری دوره آموزشی هوش مصنوعی در علوم کشاورزی به صورت غیر حضوری نماید. لذا از علاقمندان درخواست می‌شود در صورت تمایل به شرکت در این دوره، از طریق وبگاه مرکز آموزش‌های تخصصی و الکترونیکی دانشگاه شهرکرد ثبت نام نماببد.

مدرس: دکتر بهرام حسین‌زاده سامانی

محتوی دوره :

• آشنایی با روش های مدل‌سازی
  • آشنایی با روشهای بهینه‌سازی
  • آشنایی کلی با هوش مصنوعی
  • آشنایی با شبکه عصبی مصنوعی
  • آشنایی با الگوریتم ژنتیک
  • آشنایی با منطق فازی
  • پیاده سازی روشهای فوق در متلب

ثبت نام:  از طریق وبگاه مرکز آموزش‌های تخصصی و الکترونیکی : به آدرس: https://webinar.sku.ac.ir/EPTC

زمان برگزاری: در صورت به حد نصاب رسیدن کلاس، مهرماه ۱۴۰۲

تعداد ساعت: ۸ ساعت