اخبار و رویدادها: انتصاب دکتر حبیب احمدی به عنوان رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب دکتر حبیب احمدی به عنوان رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۲- ۱۵:۳۰:۲۱

انتصاب دکتر حبیب احمدی  به عنوان رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر حبیب احمدی به عنوان رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس این دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر مهدی گردویی درکسوت رئیس دانشکده مهندسی مکانیک با عنایت به بند «10-هـ» ماده «4» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مصوب جلسه 684 شورای عالی انقلاب فرهنگی و مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزنده دکتر حبیب احمدی را با حفظ پست سازمانی به مدت سه سال به عنوان رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است:

امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفکری با همکاران محترم آن دانشکده موجبات ارتقای دانشگاه را فراهم نمایید و موفق به تاییدات الهی و منشاء خیر و خدمات شایسته واقع گردید.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #انتصاب #رئیس دانشکده #مهندسی مکانیک...2