اخبار و رویدادها: انتصاب دکتر محمد علی مولائی به عنوان معاون اداري و مالي دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب دکتر محمد علی مولائی به عنوان معاون اداري و مالي دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۲- ۱۱:۰۴:۴۹

انتصاب دکتر محمد علی مولائی به عنوان معاون اداري و مالي دانشگاه صنعتی شاهرود

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر محمد علی مولائی با حفظ پست سازماني به عنوان معاون اداري و مالي دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس این دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات دکتر سید مجتبی میرلوحی در کسوت معاون اداری و مالی، با عنايت به بند «10-هـ» ماده «4» آيين نامه جامع مديريت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري مصوب جلسه 684 شوراي عالي انقلاب فرهنگي و نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربيات ارزنده، دکتر محمد علی مولائی با حفظ پست سازماني به عنوان معاون اداري و مالي دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است:

اميد است با استعانت از خداوند متعال و عنايت به اصول والاي انقلاب اسلامي، به پشتوانه تجارب ارزنده مديريتي، دانش تخصصي و همفكري و همكاري با صاحب نظران، اساتيد و كارمندان محترم، زمينه پيشبرد بهينه امور و توسعه كمي و كيفي فعاليت هاي اداري، مالي و عمراني دانشگاه را فراهم نماييد و در انجام امور محوله موفق و مويد باشيد.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود نیز ضمن قدردانی از زحمات دکتر میرلوحی برای دکتر مولائی توفیق روزافزون را آرزومند است.

photo6505902868photo6505902948photo6505902977

کلمات کلیدی: #انتصاب #حکم #معاون #معاون اداری و مالی #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3