اخبار و رویدادها: انعقاد تفاهم نامه همکاری طی نشستی بین دانشگاه صنعتی شاهرود با شرکت طب پلاستیک

انعقاد تفاهم نامه همکاری طی نشستی بین دانشگاه صنعتی شاهرود با شرکت طب پلاستیک
دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۲- ۱۳:۵۲:۴۵

انعقاد تفاهم نامه همکاری طی نشستی بین دانشگاه صنعتی شاهرود با شرکت طب پلاستیک

به ‌منظور گسترش همکاری وارتباط دانشگاه با صنعت، نشستی بین دانشگاه صنعتی شاهرود و شرکت طب پلاستیک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به‌منظورایجاد و گسترش هم فکری و همکاری های پژوهشی – صنعتی، صبح روز چهارشنبه 25مرداد ماه جاری  نشستی با حضورمهندس محمد رشیدی مدیر کارخانه طب پلاستیک و  دکتر ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود به همراه دکتر حسن پور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه در دانشگاه صنعتی برگزار شد.

photo_2023-08-19_11-26-25

در این نشست درخصوص چگونگی همکاری وارتباط دانشگاه و شرکت طب پلاستیک بحث و گفتگو صورت گرفت و جهت انجام موضوعات مختلف از جمله اجرای پروژه های تحقیقاتی کاربردی مورد نیاز شرکت، ایجاد فضای کار مناسب جهت کارآموزی وکارورزی دانشجویان، همکاری در ارائه سمینارها،دوره هاو کارگاه ها، تعریف پروژه های تحقیقاتی مورد نیاز شرکت و... تفاهم نامه همکاری منعقد نمودند. با امضای این تفاهم نامه، طرفین حد اعلای تلاش خویش را درجهت حل مشکلات و معضلات علمی-تحقیقاتی و نیل به خوداتکائی به کار می گیرند.