اخبار و رویدادها: درخشش دانشجو دانشگاه صنعتی شاهرود در چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثار گر کشور

دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۲- ۱۱:۰۲:۳۲

حضور دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی شاهرود در رشته هاي واليبال و دوميداني چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثار دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، علي رضواني دانشجوی این دانشگاه توانست در رشته دووميداني (1500متر ) چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان با ركورد 4:41 مقام دوم این دور از مسابقات را کسب نماید.

چهارمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور با شعار رفاقت در ميدان رقابت در ايثار و با هدف نهادينه سازي فرهنگ ورزش در دانشگاه ها و ايجاد شور ونشاط در دانشجويان و سياست هاي موجود برتوسعه تربيت بدني در جهت فراگيرشدن ورزش در ميان دانشجويان از تاريخ 18 تا 27 مرداد ماه جاري برگزار شد و دانشگاه صنعتي شاهرود با حضور 9دانشجو ورزشكار در رشته هاي واليبال ، دوميداني از این دانشگاه برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه، ضمن تشکر و تقدیر از تیم های حاضر در این مسابقات، کسب این مقام را به جامعه دانشگاهی صنعتی شاهرود تبریک عرض می نماید.

IMG-20230820-WA0007

کلمات کلیدی: #دانشجو #ورزش #المپیادفشاهد و ایثارگر #رتبه #درخشش #...3