اخبار و رویدادها: شرایط و ضوابط اختصاصی پذیرش دانشجوی بورسیه گروه خودروسازی سایپا

شرایط و ضوابط اختصاصی پذیرش دانشجوی بورسیه گروه خودروسازی سایپا
شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۲- ۱۴:۱۰:۵۹

شرایط و ضوابط اختصاصی پذیرش دانشجوی بورسیه گروه خودروسازی سایپا

شرایط و ضوابط اختصاصی پذیرش دانشجوی بورسیه گروه خودروسازی سایپا در رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1402

به منظور ارتباط بخشی بهتر آموزش عالی و حوزه صنعت و همچنین تأمین و تربیت بخشی از نیروی مورد نیاز صنعت،از میان داوطلبان واجد شرایط آزمون سراسری سال1402 با شرایط اختصاص ،» گروه خودروسازی سایپا «زیرگروه فنی و مهندسی، دانشجوی بورسیه تحصیلی و شغلی می پذیرد.

لازم بذکر است طی انعقاد تفاهم نامه های همکاری وزارت علوم تحقیقات و فناوری با خودروسازی سایپا و  دانشگاه صنعتی شاهرود با خودروسازی زامیاد(زیر مجموعه خودروسازی سایپا)، پذیرش دانشجوی بورسیه در رشته های مورد نیاز این خودروسازی انجام می شود.

متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط و ضوابط اختصاصی پذیرش دانشجوی بورسیه گروه خودروسازی سایپا در رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال  1402 فایل ذیل را مطالعه نمایند:

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #پذیرش بورسیه #دانشجویان فنی #خودرو سازی سایپا...2