اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود با شركت برق منطقه ای سمنان

برگزاری جلسه پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود با شركت برق منطقه ای سمنان
دوشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۲- ۱۳:۲۱:۵۱

برگزاری جلسه پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود با شركت برق منطقه ای سمنان

جلسه پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود با شركت برق منطقه اي سمنان با حضور معاون برنامه ریزی و تحقيقات شركت برق منطقه ای سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه پژوهشی دانشگاه با شركت برق منطقه ای سمنان با حضور معاون برنامه ریزی و تحقیقات شركت برق منطقه ای سمنان و جمعی از كارشناسان آن شركت در روز سه شنبه 20 تیر ماه جاری در محل سالن جلسات ساختمان معاونت پژوهشی این دانشگاه برگزار شد.

به نقل از دکتر رحیم باقری مدیر امور فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه، پس از بازدید مركز آپای دانشگاه به منظور آشنایی با امكانات و توانمندی های آن مركز، دکتر حمید حسن پور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در جلسه ای به منظور بررسی اولویت ها و نیازمندی های پژوهشی با حضور مدیر امور فناوری و ارتباط با صنعت، مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات، رؤسا و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشكده های برق و كامپیوتر دانشگاه، در خصوص معرفی امكانات و توانمندی های دانشگاه و ابزار تمایل جهت همكاری بیشتر با امضای تفاهم نامه كارشناسان شركت برق منطقه ای سمنان به ارائه نیازمندی های پژوهشی آن شركت پرداخت و پس از بحث و تبادل نظر بنا شد پیشنهاد طرح های پژوهشی توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه تهیه و جهت بررسی بیشتر به آن شركت ارسال گردد.

لازم به ذکر است، در این جلسه  پیرامون مسائل آی تی و امنیت سایبری،  مسائل برق (قدرت) و مسائل پژوهشی در سایر زمینه ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت و معاون پژوهش و فناوری جهت تخصیص فضای ابری برای آن شركت و ارائه دوره های آموزشی امنیت سایبری اعلام آمادگی نمود.

IMG_20230711_111204_1IMG_20230711_111138

IMG_20230711_111113IMG_20230711_111044