اخبار و رویدادها: گسترش ارتباط دانشگاه با صنعت از طریق انعقاد قرارداد با مجموعه خودرویی سایپا

گسترش ارتباط دانشگاه با صنعت از طریق انعقاد قرارداد با مجموعه خودرویی سایپا
دوشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۲- ۱۲:۳۵:۱۰

گسترش ارتباط دانشگاه با صنعت از طریق انعقاد قرارداد با مجموعه خودرویی سایپا

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با مدیر عامل مجموعه خودرویی سایپا دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، رئیس دانشگاه دکتر ایزدی فرد با مدیر عامل مجموعه خودرویی سایپا مهندس تیموری در صبح روز شنبه 17 تیرماه جاری دیدار و گفتگو نمودند.

در این دیدار که در مجموعه خودرویی سایپا انجام شد دکتر ایزدی فرد با مدیر عامل مجموعه خودرویی سایپا مهندس تیموری و معاون منابع انسانی آقای کرمی این مجموعه خودرویی دیدار و ضمن تقدیم حکم صادره از طرف وزیر علوم،تحقیقات و فناوری  مبنی بر عضویت مهندس تیموری در هیأت امنای دانشگاه، ظرفیت های دانشگاه جهت همکاری با این مجموعه خودرویی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت که نتایج آن مورد استقبال مدیر عامل سایپا و همکاران ایشان  قرار گرفت.

در همین راستا مقرر گردید درآینده ای نزدیک با حضور مهندس تیموری و همکاران ایشان در دانشگاه صنعتی شاهرود نسبت به انعقاد قرار داد در خصوص اجرای طرح های تحقیقاتی مورد نیاز مجموعه خودرویی سایپا و همچنین معرفی دانشجویان و فارغ التحصیلان علاقه مند جهت طی دوره های کارآموزی و نیز اشتغال در این مجموعه خودرو سازی اقدام گردد.

photo_2023-07-09_10-15-08