اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی
سه شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۲- ۱۱:۱۹:۰۹

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

خانم سیده پریسا قدسی مآب، دانشجوی رشته زراعت-اکولوژی از رساله دکتری با عنوان "اثر پلاسمای سرد و اسید سالیسیلیک بر جوانه زنی بذر و برخی صفات فیتوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه توروزک" دفاع نمود

به نام خدا

خانم سیده پریسا قدسی مآب دانشجوي دكتري در رشته زراعت، گرايش اکولوژی گياهان زراعي، روز دوشنبه مورخ 1402/04/12 در محل آمفي تئاتر پرديس كشاورزي از رساله خويش با عنوان  "اثر پلاسمای سرد و اسید سالیسیلیک بر جوانه زنی بذر و برخی صفات فیتوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه توروزک Salvia leriifolia Benth"  دفاع نمود.

در این رساله کاربرد پلاسمای سرد منجر به افزایش صفات مرتبط با جوانه زنی، رشد و افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در بذور توروزک شد که این امر در پلاسمای با توان 100 وات بارزتر بود.

نقش پیش تیمار بذری و محلول اسید سالسیلیک و نانواسید سالسیلیک بر بهبود صفات کمی و کیفی در بذر گیاه در مقایسه با شاهد کاملاً برجسته بود.

پیش تیمار بذری با هر دو فرم اسید سالسیلیک (معمولی و نانو) اثر مثبتی بر صفات اندازه گیری شده داشت، در حالیکه محلول پاشی به شکل نانو اسید سالسیلیک موفقیت بیشتری نشان داشت.

استاد راهنما، دكتر حسن مکاریان

اساتید مشاور، دكتر زیبا قسیمی حق، دکتر منوچهر قلی پور

داوران داخلي، دكتر مهدی برادران فیروزآبادی، دکتر حمیدرضا اصغری

داور مدعو از دانشگاه منابع طبیعی و کشاورزی گرگان، دكتر خدایار همتی (حضور به صورت مجازی با سیستم اسکای روم)

نماينده تحصيلات تكميلي، دکتر حمیدرضا عباس دخت

نتيجه اين رساله، 1 مقاله علمي پژوهشي و 1 مقاله در ژورنال frontiers بود.

براي ایشان آرزوي توفيق روز افزون را داريم.