اخبار و رویدادها: دانشگاه به دنبال تجهيز امکانات رفاهی خوابگاه هاي دانشجویی

دانشگاه به دنبال تجهيز امکانات رفاهی خوابگاه هاي دانشجویی
دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲- ۱۲:۳۳:۱۹

دانشگاه به دنبال تجهيز امکانات رفاهی خوابگاه هاي دانشجویی

طی بازدید معاون وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان از خوابگاه ‌های دانشگاه صنعتی شاهرود و احصا مشکلات موجود، با تامین بودجه ای بخشی از امکانات مورد نیاز خوابگاه ها فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی بازدید دکتر هاشم داداش پور، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان به اتفاق هیات همراه از خوابگاه ‌های این دانشگاه و احصا مشکلات موجود، با تامین بودجه ای بخشی از امکانات مورد نیاز خوابگاه ها فراهم شد.

معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان در دیدار با هیأت رئیسه دانشگاه در پاییز سال 1401، با اشاره به جایگاه دانشگاه افزود: دانشگاه صنعتی شاهرود اگرچه در شهرستان واقع شده است اما در رده دوم و همپایه دانشگاه های صنعتی نوشیروانی بابل و سهند تبریز بعد از دانشگاه های صنعتی پایتخت قرار دارد و ظرفیت فنی ویژه و بزرگی در شهرستان است و منشاء اثر بوده و انتظار می رود با افزایش ارتباطات تاثیرگذاری آن در سطح ملی و بین المللی به ویژه در بخش ارتباط با صنعت بین المللی ارتقا یابد و سبب توسعه کسب و کار صنعتی در محیط پیرامونی خود شود.

به دنبال پیگیری های دکتر حسین خسروی معاون دانشجویی دانشگاه در سفر پاییز دکتر داداش پور و بازدید از خوابگاه ‌ها، مشکلاتی از جمله عدم ایمنی اجاق گازهای موجود مورد بررسی قرار گرفت و پیرو قول مساعدت دکتر داداش پور پس از مدتی، مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان به منظور خرید تعداد 134 اجاق گاز دارای ترموکوپل جهت تجهيز خوابگاه هاي دانشگاه و جایگزین کردن اجاقهای قدیمی اهدا شد.

کلمات کلیدی: #تجهیز #تجهیز خوابگاه #رفاه #پیگیری #دانشگاه #خوابگاه #دانشجو #گاز #...3