اخبار و رویدادها: بازدید دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک از کارخانه واثق فورج شاهرود

بازدید دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک از کارخانه واثق فورج شاهرود
شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲- ۱۰:۰۷:۵۸

بازدید دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک از کارخانه واثق فورج شاهرود

دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک از کارخانه واثق فورج شاهرود بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشجویان مهندسی مکانیک در روز سه شنبه مورخ نهم خرداد ماه از کارخانه واثق فورج واقع در شهرک صنعتی شاهرود بازدید کردند.

دکتر وحدتی، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک، هدف از این بازدید را آشنایی دانشجویان با فرآیند هات فورجینگ (آهنگری داغ) عنوان نمود و افزود: در این فرآیند، فلزات و آلیاژهای گداخته با اعمال فشار توسط پرس های هیدرولیکی یا پنوماتیکی و یا پتک های ضربه ای در قالب های از پیش طراحی و ساخته شده، شکل دهی می شوند. لازم به ذکر است، قطعاتی که به روش فورجینگ تولید می شوند، از مقاومت و استحکام بیشتری نسبت به قطعات ماشین کاری شده، برخوردار هستند. شرکت واثق فورج در حوزه متنوعی از تولید قطعات مرتبط با صنایع خودروسازی و صنایع ریلی مشغول به فعالیت می باشد و تکنولوژی انحصاری تولید برخی از قطعات حساس مرتبط با شرکت های مشهور خودروسازی کشور را در اختیار دارد. دکتر وحدتی در پایان از جناب دکتر ذبیحی و خانم مهندس کلاته در جهت همکاری با برنامه های آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود تشکر نمود.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #بازدید دانشجویان #دانشکده مهندسی مکانیک #کارخانه واثق موج...2