اخبار و رویدادها: اردوی فرهنگی بسیج اساتيد دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

اردوی فرهنگی بسیج اساتيد دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد
شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲- ۱۴:۲۷:۰۹

اردوی فرهنگی بسیج اساتيد دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

همزمان با ایام سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان اردوی فرهنگی بسیج اساتيد دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، اردوی فرهنگی و گردشگری بسیج اساتيد دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر در روزهای پنج شنبه و جمعه 4 و5 خردادماه جاری با حضور اساتید این دانشگاه برگزار شد.

photo_2023-05-26_22-59-11

در این اردوی فرهنگی و گردشگری اساتيد دانشگاه صنعتی شاهرود طی دو روز، به گنبد کاووس و بخش هایی از استان گلستان اعزام شدند.

شرکت در نشست مشترک با برخی از مسئولان ارشد وزرات آموزش و پرورش یکی از برنامه های این اردوی فرهنگی بود که روزهای پنجشنبه و جمعه هفته قبل برگزار شد.

در این نشست نماینده ولی فقیه در استان گلستان، امام جمعه گنبد و جمعی از مسئولان ارشد استانی و شهرستانی نیز حضور داشتندکه پیرامون چشم اندازهای آتی آموزش و پرورش بحث کارشناسی و همچنین تبادل نظر شد.

photo_2023-05-26_23-00-03photo_2023-05-26_23-01-02

بازدید از آرامگاه یحیی بن زید و بقایای شهر مدفون جرجان قدیم یکی دیگر از بخش های این اردوی فرهنگی - گردشگری بود.

از معروف‌ترین بناهای متبركه استان گلستان و جاهای دیدنی گنبد کاووس، امامزاده یحیی بن زید از فرزندان امام زین‌العابدین (ع) است كه در زمان حكومت بنی امیه قیام کرد و در سال ۱۲۰ هجری قمری به قتل رسید. از امتیازات ویژه و جاذبه‌های این مکان مذهبی وجود محراب گچ‌بری دوره سلجوقی در جوار ضریح است.

photo_2023-05-25_16-48-09photo_2023-05-26_22-54-48 (2)

بازدید از بنای برج گنبد با حضور مسؤل میراث فرهنگی گنبد از دیگر برنامه های این اردو بود.

برج قابوس بلندترین بنای آجری دنیا با 72 متر ارتفاع بوده و حوالی قرن ۴ هجری ساخته شده است.

بازدید از آبشار کبودوال در شهرستان علی آباد کتول و همچنین شیرآباد خان ببین از دیگر برنامه های این اردوی فرهنگی و گردشگری بود اساتید بسیجی دانشگاه صنعتی شاهرود همچنین از اردوگاه سید الشهدا(ع) شیرآباد نیز بازدید کردند.

photo_2023-05-26_23-06-03

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #اردوی فرهنگی #گردشگری #بسیج اساتید...2