اخبار و رویدادها: بازدید دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک از کارخانه تولید مس کاتدی

بازدید دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک از کارخانه تولید مس کاتدی
شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲- ۱۴:۳۸:۰۹

بازدید دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک از کارخانه تولید مس کاتدی

دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک از کارخانه تولید مس کاتدی واقع در شهرک صنعتی شاهرود بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شاهرود، دانشجویان درس "روش های تولید" در روز شنبه مورخ 23 اردیبهشت ماه از کارخانه تولید مس کاتدی واقع در شهرک صنعتی شاهرود بازدید کردند.

دکتر وحدتی، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک، هدف از این بازدید را آشنایی دانشجویان با فرآیند استحصال فلز مس با درصد خلوص بالا به روش لیچینگ (هیدرومتالورژی) عنوان نمود و افزود: کشور ایران بر روی کمربند جهانی معادن مس قرار دارد و این فلز رنگین به علت رسانایی الکتریکی بسیار عالی و هدایت حرارتی خوب در صنایع الکترونیک و بسیاری از صنایع مهم دیگر به کار می رود. مس کاتدی یا کاتد مس، محصولی تولید شده از سنگ معدنی مس است که برای ساخت آلیاژهای مس و مفتول های مسی با درصد خلوص بالا استفاده می شود. ورق های مس کاتدی عموماً با مساحت 0.5 الی 1 متر مربع و با ضخامت 3 الی 20 میلی متر ساخته می شوند. دکتر وحدتی در پایان از مدیریت محترم و پرسنل واحد فنی شرکت در جهت همکاری با برنامه های آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود تشکر نمود.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #بازدید دانشجویان #کارخانه تولید مس کاتدی...2