اخبار و رویدادها: اجرای تئاتر دانشجویی "پول کثیف" در تالار اقاقیای دانشگاه صنعتی شاهرود

اجرای تئاتر دانشجویی "پول کثیف" در تالار اقاقیای دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲- ۱۵:۳۳:۵۳

اجرای تئاتر دانشجویی "پول کثیف" در تالار اقاقیای دانشگاه صنعتی شاهرود

تئاتر دانشجویی کمدی موزیکال "پول کثیف" توسط کانون تئاتر دانشگاه صنعتی شاهرود، به همت مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه و به کارگردانی امیرحسین اجدادی لرد به روی صحنه رفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، تئاتر دانشجویی کمدی موزیکال "پول کثیف" توسط کانون تئاتر دانشگاه صنعتی شاهرود، به همت مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه و به کارگردانی امیرحسین اجدادی لرد در تالار اقاقیا به روی صحنه رفت .

گفتنی است اجرای این تئاتر طی سه شب متوالی از یکشنبه 17 الی سه شنبه 19 اردیبهشت ماه 1402 در تالار اقاقیای دانشگاه با استقبال کم نظیر دانشجویان  مواجه شده و این مهم سبب تمدید آن به شب چهارم گردیده است.

شایان ذکر است این پروژه که ثمره حدود سه ماه تمرین دانشجویان کانون تئاتر این دانشگاه است قرار است علاوه بر سانس های یاد شده، طی سانس های ویژه ای برای کارکنان دانشگاه نیز به اجرا در بیاید.

photo_2023-05-09_14-58-46photo_2023-05-09_14-58-54

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #تئاتر پول کثیف #کانون تئاتر دانشگاه...2