اخبار و رویدادها: بازدید دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک از شرکت فولاد شاهرود

بازدید دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک از شرکت فولاد شاهرود
دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲- ۱۰:۵۵:۲۷

بازدید دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک از شرکت فولاد شاهرود

دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک منطبق بر مباحث درس "روش های تولید" از شرکت فولاد شاهرود بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشجویان درس "روش های تولید" در روز یکشنبه مورخ 17 اردیبهشت ماه از خط تولید شمش فولادی (ریخته گری پیوسته) و خط نورد (تولید میلگرد آجدار) کارخانه فولاد شاهرود بازدید کردند.

دکتر وحدتی، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک، تکمیل مباحث تئوری و مهارتی و آگاهی مستند دانشجویان از پیشرفت های مهم صنعتی کشور را از جمله اهداف این گونه بازدیدها، برشمرد. دکتر وحدتی ضمن تشکر از مدیریت محترم و مدیران و کارشناسان واحدهای اداری و فنی شرکت در جهت همکاری با برنامه های آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود، افزود: شرکت فولاد شاهرود بر اساس تولید 200 هزار تن میلگرد طراحی شده است که شامل سایز­های 10 الی 32 میلیمتر و در دو نوع ساده و آجدار می باشد. شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان و شرکت معدنی و صنعتی چادرملو از جمله مهمترین سهامداران این کارخانه می باشند. لازم به ذکر است که شرکت فولاد شاهرود درشرکت فرابورس ایران با نماد "فرود" درج نماد شده است.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #بازدید آموزشی دانشجویان #شرکت فولاد..2