اخبار و رویدادها: تجلیل از اساتید نمونه آموزشی دانشکده مهندسی مکانیک

تجلیل از اساتید نمونه آموزشی دانشکده مهندسی مکانیک
چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲- ۱۶:۱۶:۰۵

تجلیل از اساتید نمونه آموزشی دانشکده مهندسی مکانیک

همزمان با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و هفته معلم؛ طی مراسمی در دانشگاه صنعتی شاهرود از استادان نمونه آموزشی دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تكمیلی و روابط عمومی دانشگاه آئین تجلیل از استادان نمونه آموزشی و برگزیدگان حوزه آموزش پیش از ظهر روز دوشنبه 11 اردیبهشت ماه جاری در تالار اجتماعات دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیك برگزار شد. در پایان مراسم نیز از استادان نمونه آموزشی دانشکده های مختلف با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

اساتید محترم جناب آقایان دکتر محمود مهرگان، دکتر ناصرالدین سپهری، دکتر محمد ضامن و دکتر مهدی حیدری به عنوان اساتید نمونه آموزشی دانشکده مهندسی مکانیک  انتخاب شده و مورد قدردانی قرار گرفتند. دانشکده مهندسی مکانیک این افتخار را به همکاران منتخب تبریک می گوید.