اخبار و رویدادها: مصاحبه روابط عمومی با مدیر اموراداری دانشگاه صنعتی شاهرود

مصاحبه روابط عمومی با مدیر اموراداری دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲- ۱۴:۳۵:۰۳

مصاحبه روابط عمومی با مدیر اموراداری دانشگاه صنعتی شاهرود

روابط عمومی دانشگاه به مناسبت روز جهانی کار و کارگر به مصاحبه با مدیر امور اداری پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  مناسبت روز جهانی کار و کارگر و با توجه به اینکه نظارت بر شرکت های پیمانکار دانشگاه و نیروهای شرکتی با مدیریت اموراداری می باشد روابط عمومی دانشگاه اقدام به مصاحبه با مدیر امور اداری مهندس سعید پندار پور نموده است.

در حال حاضر چند نفر نیروی شرکتی در دانشگاه مشغول به کار هستند در قالب چند شرکت ؟

تعداد 226 نفر در قالب 6 شرکت و در واحدهای خوابگاه،خدمتگزاری،خدمات عمومی،باغبانی،سلف سرویس و تاسیسات مشغول به کار هستند.

به نظر شما کارگران شریف دانشگاه در مسیر پیشبرد اهداف دانشگاه تاثیرگذار هستند؟

سال های سال است که کارکنان محترم شرکتی همراه با سایر کارکنان دانشگاه در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه، نهایت تلاش و کوشش خود را انجام میدهند.

چه تمهیداتی جهت رفاه حال کارگران دانشگاه صورت گرفته و چه برنامه هایی را برای آینده در نظر دارید؟

ü     پرداخت حقوق و مزایای کارکنان شرکتی که با نظارت دقیق و کامل دانشگاه به منظور جلوگیری از تضییع حق نامبردگان

ü     استفاده از رفاهیات دانشگاه از قبیل بن کارمندی(علاوه بر بن کارگری)

ü     استفاده از اماکن ورزشی و تفریحی دانشگاه به صورت رایگان

ü     ایجاد امکان خرید اقساطی از فروشگاه و شرایط خرید آسانتر

ü     تقدیر و تشکر از کارکنان شرکتی به مناسبتهای مختلف مرتبط با شغل(روز کارگر،روز حمل و نقل و ...)

ü     برگزاری کلاسهای آموزشی و کارگاه ها در طول سال متناسب با شغل افراد در جهت بالابردن بهره وری

ü     شفاف سازی قوانین اداری و مقررات جهت آشنایی هر چه بیشتر کارگران(جهت اطلاع و آگاهی از قوانین استخدام و ... که در سنوات گذشته در دانشگاه اتفاق افتاده است)

ü     استفاده از خدمات بیمه تکمیل درمان همانند سایر کارکنان با مساعدت معاونت اداری و مالی دانشگاه

کلام آخر

در نهایت ضمن تبریک روز کارگر از خداوند منان برای کارگران عزیز وخدوم دانشگاه آرزوی بهروزی، تندرستی و موفقیت در تمامی مراحل زندگی را خواهانم.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #مصاحبه #مدیر امور اداری...2