اخبار و رویدادها: بازدید معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود از مرکز رشد مشترک دانشگاه و پارک علم و فناوری استان سمنان

سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲- ۰۰:۱۷:۴۵

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود در اردیبهشت ماه 1402 اقدام به بازدید از مرکز رشد مشترک دانشگاه و پارک علم و فناوری استان سمنان نمودند. در طی این بازدید، فناوران دانشگاه صنعتی شاهرود اقدام به معرفی دستاوردهای خود نموده و پیرامون چگونگی ارتقای فعالیت این واحدها در مرکز رشد مشترک به تبادل نظر پرداخته شد.

کلمات کلیدی: #مرکز رشد #دانشگاه صنعتی شاهرود #واحد فناور #دانش بنیان #تولید #استارتاپ