اخبار و رویدادها: آشنایی بیشتر با مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه

آشنایی بیشتر با مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه
شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲- ۱۴:۵۰:۵۸

آشنایی بیشتر با مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه

مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه در راستای ارتقای سطح سلامت روانی، اخلاقی، معنوی و تربیتی دانشگاهيان و پيشگيری از آسيب‌های روانی- اجتماعی تلاش می نماید.

همه ما به تجربه دریافته ایم که به تنهایی قادر به ساماندهی مسائل مختلف زندگی نیستیم. گاهی ممکن است به منظور حل مشکل، از راهنمایی خانواده، دوستان و اطرافیان بهره مند شویم، اما دریافت کمک تخصصی، کنترل بهتر و سریع تر مشکل را با احتمال خطای کمتر میسر می سازد؛ زیرا مشاور متخصص، دانش این كار را دارد و فردی رازدار و بیطرف است كه صرفا قصد كمك رسانی دارد. ورود بـه دانشـگاه و شروع دوره دانشـجویی، بـه دلیـل تغییـرات عمـده ای کـه در عرصه هـای گوناگــون زندگــی بــرای فــرد بــه وجــود مــی آورد، استرس زا می باشــد و گاه بــه دلیــل عــدم دسترســی بــه منابــع حمایتــی مطمئـن، بحرانهایــی را بــرای دانشــجو بوجــود مــی آورد. روابط عمومی دانشگاه درپی رسالت خود مبنی بر پل ارتباطی مجموعه با داخل سازمان و بیرون آن به معرفی مرکز مشاوره دانشگاه ضمن گفتگو با سرپرست این مجموعه پرداخته است.

photo_2023-04-29_12-51-08

آقای حسین حسنی سرپرست مرکز مشاوره و سبک زندگی ضمن تبریک روز روانشناس و مشاور به جنابعالی و همکاران مجموعه خواهشمند است با پاسخ به سوالات زیر درمعرفی مرکز مشاوره به دانشجویان اقدام نمایید:

مرکز مشاوره زیر مجموعه کدام معاونت در دانشگاه است؟ هدف از وجود این مرکز چیست؟

مركز مشاوره و سبك زندگي زيرمجموعه معاونت دانشجويي باهدف ارتقاء سطح دانش و بينش روانشناختي در زمينه مشكلات و نيازهاي دانشجويان و همچنين آموزش مهارتهاي زندگي ،پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي ،مداخله پيشگيرانه مشاوره اي و درماني در دانشگاه فعاليت دارد.

دراین مرکز چند مشاور یا روانشناس مشغول بکار هستند؟ و ساعات حضور آنها چگونه است؟

اين مركز با بكارگيري 7نفرمشاور و روانشناس متخصص، يك نفر مددكار و يك روانپزشك در طي هفته خدمات مشاوره اي به دانشجويان ارائه مي دهد

ساعت حضور مشاوران همه روز :

از ساعت 8 الي 15 در دفترمركزي

از ساعت 18 الي 21 در دفاتر مشاوره خوابگاه ها

روزهاي زوج در دفتر مشاوره دانشكده برق

photo_2023-04-29_16-14-11photo_2023-04-29_16-14-10

مشاوره این عزیزان بیشتر در چه زمینه هایی است آیا جلسات هزینه دارد؟

اين مشاوره ها در زمينه مشكلات تحصيلي-  استرس و اضطراب ، خانوادگي، برنامه ريزي،پيش از ازدواج و روحي و رواني مي باشد.

همه اين خدمات براي دانشجويان عزيز  رايگان مي باشد.

غیر از خدمات مشاوره ای  در این مرکز خدمات دیگری هم ارائه می گردد ؟

يكي ديگر از خدمات مركز مشاوره در زمينه درمان دانشجويان ارائه خدمات پزشكي مي باشد.كه باقرارداد با درمانگاه شفا كه در جنب خوابگاه 7 تير مي باشد.دانشجويان مي توانند با ارائه كارت دانشجويي از خدمات پزشكي و پاراكلينيك با تخفيف استفاده نمايند.

لطفا آدرس و شماره تماس مرکز را جهت آشنایی بیشتر دانشجویان بفرمایید ؟

آدرس ما : پرديس مركزي جنب مسجد پيامبراعظم ( ص)  تلفن : 32395560

کلام آخر

همانطور که میدانید اکثر ما شعار می‌دهیم پیشگیری بهتر از درمان است اما متاسفانه در جامعه ما به آن عمل نمی شود. باید این عادت غلط را که بعد از ایجاد مشکل باید کمر همت بر رفع آن ببندیم را کنار گذاشته و قبل از وقوع هر مشکلی سعی در پیشگیری آن داشته باشیم.

استفاده از مشاوران مجرب  حتی قبل از وقوع کوچکترین مشکلی به شما کمک خواهد کرد که بتوانید بهترین یاور برای خود باشید.

و امیدورارم مرکز مشاوره دانشگاه بتواند یار و یاور خوبی برای دانشجویان عزیز باشد.

ودرپایان از روابط عمومی دانشگاه بخاط وقتی که جهت معرفی این مرکز در اختیار ما قرار دادید کمال تشکر و قدردانی را می نمایم

با آرزوی سعادت و سلامتی برای خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی شاهرود

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #گفتگو با سرپرست مرکز مشاوره وسبک زندگی...2