اخبار و رویدادها: برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در دانشگاه صنعتی شاهرود
جمعه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲- ۱۱:۳۳:۳۱

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در دانشگاه صنعتی شاهرود

نماینده تام الاختیار دانشگاه صنعتی شاهرود در برگزاری آزمونهای سراسری از برگزاری آزمون آزمون استخدامی آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنائی در روز جمعه 8 اردیبهشت ماه جاری در پردیس مرکزی این دانشگاه خبر داد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود ، دکتر عطایی نماینده تام الاختیار دانشگاه صنعتی با اعلام این خبر گفت : این آزمون با حضور 2111نفر داوطلب،1806 نفر خانم و 307 نفر آقا در این دانشگاه برگزار شد .

کارت ورود به جلسه این آزمون از روز سه‌شنبه 5 اردیبهشت ماه در درگاه سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قابل دریافت بود.

نماینده تام الاختیار دانشگاه صنعتی شاهرود در برگزاری آزمونهای سراسری اضافه کرد : این آزمون دارای دو دفترچه یک عمومی 110 دقیقه و دو تخصصی 135 دقیقه بود که داوطلبان خانم در چهار حوزه ؛دانشکده معدن،نفت و ژئوفیزیک،سالن مطالعه،دانشکده علوم زمین و ساختمان شهدای هسته ای و داوطلبان آقا در یک حوزه دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت به رقابت پرداختند.

IMG_0047IMG_0038IMG_0013IMG_0051

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #برگزاری آزمون #استخدامی آموزش وپرورش...2