اخبار و رویدادها: ميهماني، تمديد ميهماني و انتقال 1402

ميهماني، تمديد ميهماني و انتقال 1402

به نام خدا

قابل توجه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی دانشگاه صنعتی شاهرود

به اطلاع دانشجویان دوره کارشناسی می رساند که اخذ مجوز میهمانی و انتقال فقط از طریق سامانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس اینترنتی http://portal.saorg.ir صورت می پذیرد و به درخواست های خارج از سامان فوق ترتیب اثر داده نخواهد شد.

دانشجویان می توانند به منظور اخذ مجوز انتقال، میهمانی و تمدید میهمانی از تاریخ 1402/02/01 لغایت 1402/02/31 به آدرس اینترنتی فوق مراجعه نموده و درخواست خود را ثبت نمایند. لازم به یادآوری است که تقاضای میهمانی، تمدید میهمانی و انتقال فقط یکبار در سال و صرفا از طریق سامانه فوق امکان پذیر می باشد.

تذکر مهم: دانشجویان میهمان به سایر دانشگاه ها موظفند پس از اعلام موافقت با میهمانی یا تمدید میهمانی از سامانه مذکور، به سامانه آموزشی گلستان دانشگاه صنعتی شاهرود (دانشجو- درخواست ها- تقاضای انتقال و میهمان- تقاضای انتقال به صورت میهمان) مراجعه نموده و حتما نسبت به اخذ فرم میهمان (لیست دروس) اقدام و پس از تأیید اداره کل آموزش به دانشگاه مقصد ارائه نمایند. بدیهی است عواقب ناشی از عدم دریافت فرم میهمان در پذیرش دروس گذرانده شده به عهده دانشجو می باشد.

اداره امور آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود shahrooduned@