اخبار و رویدادها: بهره مندی فناوران دانشگاه صنعتی شاهرود از خدمات مرکز کسب و کار اشتراکی شاهکار

بهره مندی فناوران دانشگاه صنعتی شاهرود از خدمات مرکز کسب و کار اشتراکی شاهکار
پنج شنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۲- ۰۰:۲۱:۴۸

بهره مندی فناوران دانشگاه صنعتی شاهرود از خدمات مرکز کسب و کار اشتراکی شاهکار

بهره مندی فناوران دانشگاه صنعتی شاهرود از خدمات مرکز کسب و کار اشتراکی شاهکار برای استقرار، برگزاري رويداد، برگزاري سمينار و وبينار و ...در محل مركز كسب و كار اشتراكي شاهكار

اداره امور فناوري، تجاري سازي و كارآفريني دانشگاه صنعتي شاهرود با هدف حمايت از ايده ها و طرح هاي دانشجو محور، شرايط لازم به منظور استقرار، برگزاري رويداد، برگزاري سمينار و وبينار و ... را در محل مركز كسب و كار اشتراكي شاهكار واقع در ساختمان خوارزمي فراهم نموده است. در همين راستا تمامي طرح هاي بنياد ملي نخبگان (شامل احمدي روشن، مزيت استاني و برگزيدگان طرح رصد)، واحد ها و شركت هاي مستقر در مركز رشد دانشگاه و پارك علم و فناوري، تيم ها و استارتاپ هاي دانشجويي مي توانند از خدمات و امكانات اين مركز استفاده نمايند.

کلمات کلیدی: #مرکز رشد #دانشگاه صنعتی شاهرود #واحد فناور #دانش بنیان #تولید #استارتاپ #مرکز کسب و کار اشتراکی