اخبار و رویدادها: شورای صنفی کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود تشکیل جلسه داد .

شورای صنفی کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود تشکیل جلسه داد .
دوشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۲- ۱۳:۵۳:۴۱

شورای صنفی کارمندان دانشگاه صنعتی  شاهرود تشکیل جلسه داد .

دومین جلسه شورای صنفی کارمندان با حضور دکتر سید مجتبی میرلوحی معاون اداری ، مالی و همچنین اعضا مرکزی شورای صنفی دانشگاه در روز چهارشنبه 16 فروردین ماه در محل دفتر معاونت اداری و مالی دانشگاه برگزار شد،

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دومین جلسه شورای صنفی کارمندان با حضور دکتر سید مجتبی میرلوحی معاون اداری ، مالی و همچنین اعضا مرکزی شورای صنفی دانشگاه  در روز چهارشنبه 16 فروردین ماه در محل دفتر معاونت اداری و مالی دانشگاه برگزار شد، در این جلسه درخصوص بهبود رفاهیات و معیشت کارمندان بحث و تبادل نظر صورت  گرفت.

معاون اداری مالی دانشگاه ،در این نشست ضمن تقدیر از کارمندان دانشگاه در انجام امور محوله و پیشبرد اهداف طی سال 1401 گفت: علیرغم محدودیت های مالی موجود، هیئت رئیسه دانشگاه برای بهبود شرایط مالی و معیشتی همکاران تلاش خود را دو چندان کرده است.

و در  پایان  دکتر میر لوحی خواستار ارائه پیشنهادات اجرایی همکاران در جهت افزایش درآمد های اختصاصی با توجه به پتانسیل گسترده دانشگاه شدند .

photo_2023-04-09_10-22-27

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #برگزاری جلسه #شورای صنفی کارمندان...2