اخبار و رویدادها: افتخاری برای دانشگاه صنعتی شاهرود / کسب مدال طلا در جشنواره بین‌المللی روسیه

افتخاری برای دانشگاه صنعتی شاهرود / کسب مدال طلا در جشنواره بین‌المللی روسیه
دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۲- ۱۲:۰۱:۳۹

افتخاری برای دانشگاه صنعتی شاهرود / کسب مدال طلا در جشنواره بین‌المللی روسیه

علیرضا هاشمی دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شاهرود مدال طلای جشنواره بین‌المللی اختراعات و نوآوری ارشمیدس روسیه را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود علیرضا هاشمی دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شاهرود در جشنواره بین‌المللی اختراعات و نوآوری ارشمیدس روسیه ۲۰۲۳  توانست مدال طلا را دریافت کند.

این جشنواره علمی ۲۸ تا ۳۰ مارس مصادف با ۸ تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۲، بیش از ۴۰۰ مخترع از ۲۰ کشور دنیا در روسیه برگزار شد.

جشنواره علمی ارشمیدس در زمینه‌های مختلف از جمله الکترونیک، مهندسی پزشکی، هوافضا، صنایع نظامی،‌ صنایع ریلی، مکانیک، شیمی و ... در کشور روسیه همه ساله برگزار می شود.

گفتنی است هاشمی موفق به کسب جایزه ویژه اختراعات دبی و جایزه ویژه از یکی از دانشگاه‌های روسیه نیز شده‌ است.

کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه نیز در مراسمی ضمن قدردانی از دانشجویان ایرانی حاضر در این جشنوراه علمی، کسب موفقیت توسط هاشمی دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود را تبریک گفت.

جلالی همچنین در حاشیه این دیدار بیان کرد: کسب مدال طلا و جایزه ویژه در جشنواره بین المللی اختراعات و نوآوری ارشمیدس روسیه ۲۰۲۳ توسط دانشگاه صنعتی شاهرود یک افتخار ویژه است.

گفتنی است جشنواره بین المللی "ارشمیدس" هر ساله با حمایت اداره رئیس جمهور فدراسیون روسیه، سازمان جهانی مالکیت معنوی (Wiipa)، وزارت دفاع فدراسیون روسیه، خدمات فدرال مالکیت معنوی (ROSPATENT) و فدراسیون بین المللی مخترعان (IFIA) و باشگاه بین المللی نوآوری برگزار می شود.

photo_2023-04-02_01-22-48photo_2023-04-01_11-17-26photo_2023-04-01_11-22-36photo_2023-04-01_11-22-38

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #کسب مدال طلا #دانشجوی مهندسی برق...2