اخبار و رویدادها: دهمین كنفرانس انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراكنده ایران در شاهرود برگزار می شود.

سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱- ۱۲:۵۳:۲۱

دهمین كنفرانس انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراكنده ایران به صورت مجازی روزهای 24 و25 اسفندماه جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دهمین كنفرانس انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراكنده ایران  به صورت مجازی روزهای 24 و25 اسفندماه جاری به صورت مجازی وبه میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

ارائه مقالات به فارسی و انگلیسی، ارائه سخنرانیهای كلیدی توسط اساتید و محققین و برگزاری كارگاههای آموزشی متعددی توسط متخصصان از جمله بخش های این کنفرانس می باشد.

لازم به ذكر است كه مقالات پذیرفته شده ضمن نمایه شدن در ISC و SID، در پایگاه معتبر IEEE Xplore نیز نمایه خواهندشد. مقالات برگزیده نیز به به سه مجله علمی و پژوهشی معتبر حامی كنفرانس ارسال می گردند.

وبسایت كنفرانس:   http://icredg2023.shahroodut.ac.ir

poster-farsi-10r_2_160513220212