اخبار و رویدادها: برگزاری آیین كاشت درخت به مناسبت روز درختكاری در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری آیین كاشت درخت به مناسبت روز درختكاری در دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۱- ۱۲:۵۵:۱۷

برگزاری آیین كاشت درخت به مناسبت روز درختكاری در دانشگاه صنعتی شاهرود

به مناسبت روز درختكاری آیین كاشت نهال و درخت در پردیس مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، رئیس  دانشگاه به همراه جمعی از اساتید، مدیران و کارکنان این دانشگاه، همزمان با 15 اسفند ماه روز درختكاری با حضور در پردیس مرکزی، با كاشت درخت به استقبال سال نو رفته و در آستانه بهار با این كار نمادین زندگی تازه ای به زمین بخشیدند.

در همین راستا و همزمان با كاشت نهال حجت الاسلام و المسلمین دکتر فندرسکی مسئول دفترنهاد نمایندگی ولی فقیه دردانشگاه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و قدردانی از زحمات و نظارت مسئولین دانشگاه و همکاران حوزه باغبانی با بیان روایتی از امام صادق (ع) به اهمیت کار باغبانی و پاداش ارزشمند افرادی که به کاشت، حفظ نهال و صبوری تا به ثمر نشست آن مشغول هستند، اشاره نمود.

لازم به ذکر است، در ادامه تعدادی نهال پيرامون مجتمع رفاهی خوابگاه پسران دانشگاه کاشته شد.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #آیین درختکاری...2